Информация за доставки

Доставка и срок на доставка

Поръчки на стоки от  www.leds4economy.com се приемат 24 часа в денонощието. Поръчките, направени до 15:00ч в работен ден, се обработват и изпращат от екипа ни чрез куриер в рамките на същият ден или в деня на плащането (при поръчки, заплатени по банков път), освен ако друго не е уговорено или посочено. Моля имайте предвид, че  стандартният срок за доставка е около 2 работни дни, но този срок не важи за всички предлагани стоки. За стоките, за които има по-голям срок на доставка, това е отбелязано в обявата на самия продукт или служител от нашия екип ще Ви информира за срока своевременно..

*В случаите, в които сте получили поръчката си и искате да се откажете от нея това може да стане в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката. В този случай, транспортните разходи в двете посоки са за Ваша сметка, aко сте търговец или професионалист. В случай че сте потребител и закупувате от нашия онлайн магазин с лична, непрофесионална цел, то тогава заплащате доставката за връщане, а първоначалната доставка е за Ваша сметка, само ако сте избрали опция доставка до адрес.

Срокът на доставка се удължава съответно с броя на почивните дни при поръчки в събота, неделя и по време на официални празници. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете своевременно уведомени от страна на  Leds4Economy.

Leds4Economy не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от него обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.

Цени на доставка

Цената на доставката не е включена в цената на стоките. Цената за доставка на стоки, заявени от Leds4Economy, се калкулира автоматично преди клиентът да завърши своята поръчка.

Цената зависи от избрания доставчик,  размера и обема на пратката, адреса за доставка, като същата, когато е в рамките на България, варира от 4.00 лв. до 90.00 лв. за стандартни пратки с тегло до 50 кг. За точно изчисляване на стойността на доставката прегледайте поръчката си или използвайте калкулатор за изчисляване на цената на доставка на Еконт или този на Спиди, според наличната опция за куриер за  конкретната поръчка. При завършване на поръчка в сайта ще бъдете информирани за размера на куриерската такса, като в определени случаи имате възможност да изберете и куриерското дружество, което ще я изпълни. В определени случаи Leds4Economy може да фиксира цената на доставка, независимо от параметрите на пратката. Това изрично ще е указано в сайта или в конкретната обява. Ако друго не е посочено при поръчката, сроковете на доставка са както следва:

 

  • Доставка до адрес на клиента - пратката се изпраща в срок до 1 работен ден от обработване на поръчката Ви до посочен от Вас адрес с куриерска фирма Спиди или Еконт;
  • Доставка до офис на куриер-пратката се изпраща в срок от 1 работен ден от обработване на поръчката Ви;

 

*Hяĸoи нaceлeни мecтa (пoвeчeтo ceлa и няĸoи гpaдoвe) ca cъc cпeциaлeн peжим нa дocтaвĸa oт cтpaнa нa ĸypиepcĸитe фиpми ("пo гpaфиĸ").  Ще бъдете информирани от нас при наличие на подобни обстоятелства.

 

Посочените срокове и условия за доставка на стоки от  www.leds4economy.com важат за територията на Република България. Информация относно доставки извън страната, можете да получите от нашия екип. Времето за изпълнение и цената на куриерската услуга зависят от местоположението на клиента. За различните държави, Български пощи извършват тази услуга на различни цени.

Ако имате затруднения, определяйки изискваното задължително тегло, ние ще изчислим, вместо Вас,  колко ще бъде сумата за доставка до държавата, в която искате да бъде изпратена.

Продуктът е добавен към любими
Product added to compare.