Списък на продуктите с марка Brennenstuhl

Brennenstuhl

brennenstuhl® stands for quality and innovation.

Това твърдение е водещият принцип на нашето семейно предприятие при разработването на нови продукти повече от 60 години. С милиони продадени стоки всяка година ние имаме задължението да поставим летвата високо, когато става дума за дизайн и производителност. Качеството и безопасността - на международно ниво - са нашата основна грижа.

Нашата продуктова гама Multi-way Extensions е уникална със своето разнообразие, дизайн и производителност. От обикновени разклонители с три изхода до сложни високотехнологични разклонители със защита от пренапрежение, автоматична работа и други интелигентни функции, ние сме в състояние да отговорим на голямо разнообразие от изисквания.

Нашата продуктова гама за кабелни макари предлага правилното решение за всяко приложение, независимо дали у дома или за тежка професионална употреба. Като лидер на пазара в много страни, това се разбира от само себе си.

В областта на осветлението ние разчитаме на очарователните сили на LED технологията. Нашата програма за LED прожектори отразява динамичното развитие в тази област и предлага атрактивни нови решения по отношение на дизайн, енергийна ефективност и издръжливост.

Соларните и LED технологиите се допълват идеално. Ние се възползваме от този факт в нашите соларни LED спотове и нашите цялостни „plug-and-play“ соларни комплекти.

По малко
Показани са 1-24 от общо 24 артикул(а)
Продуктът е добавен към любими
Product added to compare.